Εργαστήριο για την εκμάθηση της υγείας των παιδιών μέσα από την τέχνη στο μουσείο Βορρέ

Το πρόγραμμα ''Tα παιδιά μαθαίνουν την υγεία μέσα από την τέχνη'' είναι ένα επιστημονικό, διαδραστικό πρόγραμμα εκμάθησης τρόπου ζωής που στοχεύει στη βελτίωση της σωματικής και πνευματικής ανάπτυξης των παιδιών και στην υιοθέτηση συμπεριφορών υγείας.

Με πολύ παιχνίδι, άφθονη δράση και δημιουργική έκφραση τα παιδιά απορροφούν τη γνώση που μεταδίδεται με βιωματικό τρόπο, αλληλεπιδρούν, κοινωνικοποιούνται και εξερευνούν το χάρτη της σωματικής και πνευματικής τους ανάπτυξης.

Οι μικροί καλλιτέχνες εξασκούν τη φαντασία τους, εκφράζουν το συναίσθημα και βιώνουν μια διασκεδαστική εκπαιδευτική εμπειρία μέσα από μια σειρά εργαστηρίων και δράσεων που είναι σχεδιασμένα, ανάλογα με τη θεματική τους, από ειδικούς επιστήμονες και επαγγελματίες ( παιδαγωγούς, καθηγητές φυσικής αγωγής, παιδοψυχολόγους, σεφ, επιστημονικούς συμβούλους κα)

Στις αρχές του 2016 εγκαινιάσαμε τη συνεργασία μας με το μουσείο Βορρέ όπου στο μοναδικό του χώρο φιλοξενεί τις σχολικές επισκέψεις , τα εργαστήρια και τις εκπαιδευτικές μας δράσεις. 

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 4 - 12 ετών και περιλαμβάνουν παράλληλες για την εκπαίδευση της οικογένειας σε θέματα διατροφής και άσκησης.


Κουμπί φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Save

Save

Save

Save