Μυστικά για την υγεία από την Δρ. Άννα Παπαγεωργίου

 

Από την Δρ. Άννα Παπαγεωργίου

Στους κανόνες της υγείας για την ευημερία, που είναι γνωστή από την αρχαιότητα, το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται ένα ισορροπημένο τρόπο διαβίωσης που το εξασφαλίζει το περιβάλλον του ,μέσα από το φως του ήλιου, το οξυγόνο, το νερό, την υγιεινή διατροφή και την σωματική δραστηριότητα. Αυτά τα πέντε στοιχεία αποτελούν τη βάση της βέλτιστης λειτουργίας του μεταβολισμού και της ενέργειας του ανθρώπινου σώματος. Φέρνουν την ευημερία, τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής, περισσότερη ζωτικότητα και δημιουργικότητα στην επαγγελματική και προσωπική ζωή.

 Νους
• Αγκαλιάζουμε αυθεντικά τις βασικές αξίες για την υγεία. Στοχεύουμε στο νου και στη δυνατότητά του, να υλοποιεί την ΥΓΕΙΑ. 
• Είμαστε εδώ για να σας ενθαρρύνουμε με όλες τις επιστημονικές τεχνικές , έχοντας κατά νου τη ζωή την αγάπη τη δημιουργία.

 

Σώμα
• Το σώμα μας αποτελείται από εκατό τρισεκατομμύρια κύτταρα. Κάθε κύτταρο απαιτεί την κατάλληλη τροφή , την σωστή διέγερση, την ανάπαυση, την ενυδάτωση και ένα καθαρό περιβάλλον. Κατά τον πατέρα της Ιατρικής -Ιπποκράτη, έχουμε τη δυνατότητα να ανθίσουμε το σώμα μας μέσα από τη διαδικασία της σωστής θρέψης και της ιδανικής κίνησης. Η συναισθηματική ενδυνάμωση και η σωματική ευεξία ως αποτέλεσμα της ομοιόστασης ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύει τον οργανισμό στο σύνολό του.

Πνεύμα
• Ένα υγιές σώμα και μυαλό είναι το αποτέλεσμα μιας χαρούμενης , σύνδεσης με το πνεύμα. 
• Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, η μεταμόρφωση συμβαίνει κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σου, καθώς το σώμα αρχίζει να βιώνει ανάκαμψη στην ολότητά του. 
• Τα προγράμματα προαγωγής υγείας «Ευρωστία» έχουν σχεδιαστεί και βασίζονται στα επιστημονικά θεμέλια της βιολογικής ιατρικής και υγείας. 
• Όλα τα πρωτόκολλα δίνουν μια πραγματική λύση για την πρόληψη και την ανεπάρκεια που προκαλείται από τον τρόπο ζωής , την αμελή διατροφική συμπεριφορά και ανεπάρκεια(τρόφιμα που είναι πολύ πλούσια, αλλά λείπουν θρεπτικά συστατικά, συνδυασμοί που προκαλούν πρόωρη γήρανση των ιστών.

 


Save

Save

Save